ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи ще спре перфектната серия на Ювентус, смята Bwin

0
Наполи
Twitter.com

В италианската Серия „А“ предстои голямо дерби. Лидерът Наполи се изправя срещу втория в класирането Ювентус, а залогът в срещата е много голям. Домакините имат аванс от 7 точки пред „Старата госпожа“ и една победа почти ще им гарантира титлата на Италия.

От своя страна Юве няма намерение да подарява трофея на своя съперник, а и се намира в отлична форма. Последните си осем мача торицни записаха само победи в първенството и се изкачиха до втората позиция, въпреки, че започнаха много лошо сезона.

Въпреки страхотната победна серия Ювентус не е фаворит в мача с Наполи, а дори напротив. Букмейкърът Bwin дава доста сериозно предимство на домакините от Неапол. Коефициентът за техен успех е 1.95, докато за гостите е 3.90. Равенството се оценява на 3.50. Възползвайте се от бонусите на Bwin online и заложете без риск на този двубой.

Наполи също може да се похвали с много добра серия. В 17 мача те имат само една загуба – при гостуването на Интер. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.