ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед ще вземе четвърта поредна победа, смята Bwin

0
манчестър юнайтед

Манчестър Юнайтед приема Борнемут в мач от 17 кръг на Висшата лига. „Червените дяволи“ са с три поредни успеха и се изкачиха до четвъртото място в класирането, а втория Манчестър Сити е само на 4 точки. Гостите пък заемат 15-ото място с 16 точки.

Мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хааг отново няма да може да разчита на Джейдън Санчо и Туанзебе, а Мактоминей е под въпрос. Въпреки това той има достатъчно опции, за да стигне до победа над Борнемут.

Това е мнението и на букмейкъра Bwin, който поставя „червените дяволи“ като абсолютен фаворит с коефициент 1.27. Равенството е оценено на 6.00, а победа за Борнемут на 10.50. Възползвайте се от бонусите на Bwin online и заложете на този двубой.

Борнемут е в серия от три загуби във всички турнири и общо 7 поражения в последните си 10 двубоя. Отборът не е вкарал гол в последните си три срещи. За сметка на това обаче винаги вкарва на Манчестър Юнайтед от 2018 година насам.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.