ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Локомотив Пловдив бие Берое според Efbet

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Отборът на Локомотив Пловдив приема Берое в дербито на Тракия на своя терен в „Лаута“. Срещата от 23-тия кръг на efbet Лига е в понеделник от 17,30 часа и в нея домакините ще опитат да продължат възхода си и да запазят четвъртото място. Играчите на Александър Томаш взеха 4 точки от последните си два мача, като една от тях бе на терена на лидера ЦСКА, и си върнаха увереността в силите след лошия пролетен старт.

Заралии пък са пълно разочарование през втория полусезон и в първите четири срещи спечелиха само една точка при гостуването на Черно море, а в останалите три претърпяха загуби у дома от ЦСКА и Септември и от Ботев в Пловдив. Тези неубедителни резултати свалиха отбора на Николай Киров надолу и той вече има само точка преднина пред тима, който ще играе бараж за оцеляване.

Утвърденият букмейкър ефбет посочва Локомотив за фаворит в този сблъсък и приема залози за негов успех при коефициент 1.83. Равният е оценен на 3.75, а победа за гостите – на 5.25. Тези от вас, които влязат в сайта на оператора, ще имат възможност да се запознаят и с другите атрактивни пазари за двубоя.

Важно е да знаете обаче, че ставките може да претърпят промяна до началото на срещата.




С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.