Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet вижда победа на Черно море срещу Хебър

0
Черно море
Снимка: chernomorepfc.bg

Отборът на Черно море приема Хебър в среща от втория кръг на efbet Лига. Двубоят е в неделя от 19 часа на стадион „Тича“ във Варна. До този момент двата отбора още нямат победа през новото първенство, след като в първите си мачове записаха равенства.

„Моряците“ завършиха 3:3 срещу Арда в Кърджали, а пазарджиклии направи 0:0 у дома срещу претендента за титлата ЦСКА. Воденият от Илиан Илиев Черно море има високи цели – класиране в тройката и участие в европейските клубни турнири, и определено разполага със стойностен тим, който да ги постигне. Освен всичко друго съставът е и обигран.

Реномираният букмейкър efbet сочи варненци за фаворит в сблъсъка и приема залози за тяхна победа при коефициент 1.80. Равният е оценен на 3.85, а успехът за  Хебър – на 5.30. Тези от вас, които посетят сайта efbet.com, могат да се запознаят със ставките и за другите пазари, които се предлагат за тази среща.

Под ръководството на доказан специалист като Любослав Пенев, Хебър има само една цел през този сезон. Да направи така, че да не трепери за мястото си при майсторите, както се случи през миналата кампания.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.