ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet вижда гол на Холанд във финала на ШЛ

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter

Отборите на Манчестър Сити и Интер ще поставят точка на сезона в европейския футбол, след като излязат един срещу друг на 10 юни в очаквания с огромен интерес финал в тазгодишното издание на Шампионска лига. Двубоят започва в 22 часа в събота в Истанбул.

Сити вече спечели титлата в Англия и Купата на страната и ако триумфира и в предстоящия сблъсък, ще запише знаменит требъл. Подопечните на Джосеп Гурдиола ще имат невероятен стимул за крайна победа, тъй като досега не са ликували в най-комерсиалния футболен турнир. Най-доброто им постижение е достигане до финала преди две години, когато изгубиха от Челси.

„Нерадзурите“ вече са са вдигали три пъти трофея в ШЛ, като за последен път го направиха преди 13 години. Вън от съмнение е, че играчите на Симоне Индзаги ще дадат всичко от себе си, за да се изкачат за четвърти път на европейския връх, като ще опитат да постигнат целта си с дисциплина, себераздаване и солидно представяне в дефанзивен аспект.

Реномираният букмейкър efbet сочи за фаворит Сити и приема залози за негов успех в редовното време при коефициент 1.48. Равният е оценен на 4.90, а победата на италианците – на 7.00. Добра е и ставката Ерлинг Холанд да се разпише по всяко време в срещата – 1.70.

Норвежецът изигра изключителна първа година за „гражданите“ и след като подобри брадясалия рекорд по голове в Премиър лийг, със сигурност ще е пределно мотивиран да се разпише и в последния си мач за сезона, който се явява за него първи най-голям финал в кариерата.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.