Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи Славия за фаворит в мача с Янтра

0
Славия
Снимка: lap.bg

Отборът на Славия гостува на втородивизионния Янтра в мач от шестнайсетина финалите на турнира за Купата на България в четвъртък от 13,30 часа в Габрово. Победителят ще бъде определен в една среща и в следващата фаза от надпреварата ще е домакин на лидера в елита ЦСКА.

„Белите“ се намират във възход под ръководството на своя нов треньор Златомир Загорчич, който се завърна за пореден път начело на клуба, и след като спечелиха две минимални победи у дома, напуснаха опасната зона. Тимът със сигурност обаче ще подходи сериозно и към двубоите си във втория по сила турнир, в който има традиции и само преди пет години вдигна трофея.

За този очакван с интерес сблъсък efbet bulgaria посочва тима на Славия за фаворит и приема залози за негов успех в редовното време при коефициент 1.55. Равният е оценен на 3.95, а победата за габровци – на 6.50. Предимството, което реномираният оператор дава на „белите“ не е случайно, предвид това, че през годините те са се доказали като турнирен боец.

При Янтра нещата не са добре след силното начало на сезона. В последните си мачове от Втора лига подопечните на Велислав Вуцов записаха неубедителни резултати и слязоха надолу в класирането. Вуцов обаче винаги е искал от отборите, които води, да се борят за победа и не е трудно да се предположи, че ще подготви максимално добре своите играчи за тази среща.

Отделно предстоящия двубой има и сантиментална стойност за Вили, който е бивш играч и треньор на Славия, а на вратата на тима ще пази неговия син Светослав Вуцов.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.