Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи осакатения Локо Пд за фаворит в мача му за Купата

0
Локомотив Пловдив
Снимка: lap.bg

Лидерът в родното елитно първенство Локомотив Пловдив гостува на втородивизионния Добруджа в мач от шеснайсетина финалите в турнира за Купата на България в събота от 13,30 часа в Добрич. „Черно-белите“ се представят успешно в тази надпревара и през 2019 и 2020 година я спечелиха два пъти поред.

Сега обаче ги чака тежко гостуване по простата причина, че поради различни причини наставникът на тима Александър Томаш няма да може да разчита на цели девет играчи и това лимитира избора му за състава, в който със сигурност ще попаднат футболисти, които влизат по-рядко до този момент в мачовете през сезона.

Въпреки това букмейкърът ефбет посочи пловдивското Локо за фаворит в двубоя и приема залози за негова победа в редовното време при коефициент 1.35. Равният е оценен на 4.95, а ставката за успех на домакините – на 6.60. При равенство в редовните 90 минути следват продължения, а при ново равенство крайният победител ще бъде определен след изпълнения на дузпи.

Добруджа е стабилен тази есен и заема пето място във Втора лига, каквото е и целта на тима. Както в живота обаче, така и във футбола апетитът идва с яденето и нищо чудно, ако добричлии продължат да поддържат постоянно добро игрово ниво, да се намесят в битката за първите две места, които дават право на елитна промоция.

За този турнирен сблъсък амбициите на добричлии са да окажат сериозна съпротива на по-класния съперник, което е напълно възможно да се случи, предвид кадровите проблеми на гостите и това че домакините разполагат с цял състав опитни изпълнители, които имат много мачове в групата на майсторите.

Неслучайно в Добруджа тренират и дузпи през седмицата, тъй като в една подобна среща трябва да са подготвени за всякакъв сценарий. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.