ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи Левски за фаворит срещу Берое

0
Левски
Снимка: lap.bg

Отборът на Левски приема Берое в напечен мач в неделната вечер, в който и двата отбора нямат право на грешка. Под ръководството на новия си треньор Елин Топузаков „сините“ продължават да гонят класиране за европейските клубни турнири и единствено от тяхното представяне зависи дали ще постигнат целта си.

Тимът от Герена е в серия от четири победи и един равен, и ще е амбициран да спечели. Топузаков обаче няма голям избор за състава и това не му позволява да прибегне до ротации, така че се очаква да заложи основно на играчите, които попадаха неизменно сред титулярите и при Станимир Стоилов.

Реномираният букмейкър efbet сочи Левски за безспорен фаворит в сблъсъка и приема залози за негова победа при коефициент 1.30. Равенството е оценено на 6.50, а успехът на гостите – на 12,50. Нашите препоръки към всички любители на хазарта са да посетят сайта efbet.com, тъй като там ще открият много други пазари с примамливи ставки, както за тази среща, така и за други спортни събития от България и света.

Водените от Николай Киров заралии ще опитат не само да затруднят Левски, но и ако им се отдаде възможност да си тръгнат с точки. Фактите показват, че тази пролет беройци се представят по-добре на чужд терен, където са записали победа и две равенства, докато у дома имат четири поредни загуби.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.