Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи Хърватия за фаворит срещу Латвия

0
Златко Далич
Снимка: Twitter, Hrvatska

Отборът на Хърватия гостува на Латвия на 18 ноември от 19 часа в предпоследния си двубой от Група D на европейските квалификации. Воденият от Златко Далич изпадна в сложна ситуация след загубата от Турция и участието му на финалите в Германия през лятото на 2024 година е поставено под въпрос.

„Ватрените“ заема трето място с 10 точки, колкото има и Уелс, но е с по-добра голова разлика. Тимът на Турция изглежда недостижим на върха с 16 пункта и вече се е класирал за първенството на Стария континент, което означава, че хърватите задължително трябва да спечелят срещу Латвия и Армения, и да разчитат на грешна стъпка на Уелс при гостуването на Армения или в домакинския двубой с Турция, за да вземат визи за Евро 2024.

Букмейкърът efbet bulagria определя Хърватия за тотален фаворит в слблъсъка и приема залози за негов успех при коефициент 1.16. Успехът на латвийците е оценен на 23.00, а равенството – на 8.80. Хърватия има предимство и за успех с повече от един гол разлика – 1.50, докато ставката за равен при хендикап е 4.70, а за победа на домакините – 6.60. 

Тези, които използват услугите на утвърдения на родния хазартен пазар оператор, могат да залагат и през своите телефони, тъй като Efbet mobile е достъпен за изтегляне през няколко платформи. Разбира се, файлът е прикачен към стандартната версия на уебсайта. Още на началната страница ще намерите линк за изтегляне на ефбет приложение, като при този метод е необходима редакция на настройките на устройството, а и инсталацията ще трябва да се извърши ръчно.

Другият алтернативен подход е свързан с магазина на Apple – App Store. В него е публикуван app-ът, откъдето може да се достъпи лесно и бързо. Необходимо е кликване върху “Изтегли” и мигновено софтуерът ще бъде наличен на вашия телефон.

Общият размер на инсталационната програма за efbet приложение е 1,6 MB, а спецификациите са обвързани с наличие на iOS 8.0 или по-нова версия. Приложението е преведено на няколко езика, сред които български, английски, турски и други, а за вас няма да има значение дали ще залагате през iPhone, или iPad, тъй като двата продукта предразполагат към използване на efbet апликацията.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.