Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи Айнтрахт за фаворит срещу Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Отборът на Левски приема Айнтрахт Франкфурт в първи мач от плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите. Двубоят е на 24 август, четвъртък, от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Сините“ ще имат изключително трудна задача, защото излизат срещу солиден тим, който само преди една година вдигна втория по важен трофей в Европа – този на Лига Европа. От друга страна обаче нашите няма какво да губят и би трябвало да играят разкрепостено и да опитат да окажат сериозна съпротива на класния съперник.

Реномираният букмейкър efbet очаквано сочи гостите за фаворит в сблъсъка и приема залози за тяхна победа в София при коефициент 1.52. Равният е оценен на 4.70, а успехът на домакините – на 6.80. Тези от вас, които влязат в сайта efbet.com, ще могат да се запознаят и с другите пазари, които се предлагат за интересния двубой.

Важно е да се отбележи, че именно в такива срещи играчите на Николай Костов могат да демонстрират своята стойност и да повишат трансферните си цени, което ще е огромен стимул за всички от Левски да се раздадат максимално и да направят незабравима европейската вечер за своите верни привърженици, които ще изпълнят трибуните.


  

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.