Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet отписа Юнайтед за дербито със Сити

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter, Erling Haaland

Един от най-вълнуващите мачове, в който най-често има спектакъл на терена и много голове, отново е на дневен ред и приковава вниманието на феновете от Острова и тези от другите страни по света. В него Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити в дербито на града от десетия кръг на Премиершип, в което двата съперника не могат да си позволят грешни стъпки.

Вторият Сити – защото не иска да изостане от първия, а осмият Юнайтед – за да остане близо до първите четири отбора в класирането или да ги доближи още повече при грешка на някой от тях. Водените от Джосеп Гуардиола „граждани“ вече допуснаха две загуби в първите си седем мача, което показва, че не са същата сила от миналия сезон.

„Червените дяволи“ на Ерик тен Хаг пък още търсят себе си и онова постоянство в играта, присъщо на големите клубове. Те са записали 5 победи и 4 загуби до този момент и моментната им позиция категорично не отговаря на техните големи амбиции и през този сезон. Двубоят, за който вече всички говорят, е в неделя от 17,30 часа на стадион „Олд Трафорд“.

Популярният букмейкър Efbet посочи английския и европейски шампион Манчестър Сити за фаворит в срещата и приема залози за негова победа при ставка 1.75. Равният се оценява на 4.20, а трите точки за домакините – на 4.80. 

За тези от вас, които искат да опитат тръпката от хазартната игра, като използват услугите на Ефбет, е важно да знаят, че всеки нов клиент получава ефбет бонус само веднъж и то при създаването на профила в сайта на букмейкъра. Всичко, което е необходимо, е депозит, за да може сметката ви да се захрани. Неговата стойност е в размер на минимум 10 лв. След осъществяването му ще можете да грабнете 100% бонус до 200 лв. и това веднага след вашата ефбет регистрация в платформата. 

На ваше разположение ще бъдат също ежедневни и разнообразни промоции, които се актуализират постоянно, а коефициентите за тях са едни от най-добрите на хазартния пазар в България.

Нашият съвет е да се възползвате от тези предложения, като залагате разумно и със средства, които може да си позволите и няма да се отразят на вашия личен бюджет.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.