ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet не дава шанс на Ботев Враца срещу Черно море

0
Черно море
Снимка: Сайт на Черно море

Отборът на Черно море ще започне новия месец с домакински мач срещу борещия се за оцеляване Ботев Враца на 1 март от 17,30 часа на „Тича“.

Този двубой е два дни преди 111-ия рожден ден на варненския клуб, и ако подопечните на Илиан Илиев го спечелят, те не само ще направят подарък на феновете си, но ще излязат и начело в класирането преди срещата на Лудогорец с ЦСКА 1948 в Разград.

Реномираният букмейкър Efbet определя „моряците“ за фаворит в сблъсъка и приема залози за тяхна победа при коефициент 1.29. Равенството е оценено на 5.50, а успехът на гостите – на 10.50. Тези от Вас пък, които смятат, че срещата ще е резултатна, могат да направят и залог за повече от 2 вкарани гола, за който ставката е много добра – 1.74.

Важно е също да се отбележи, че новите играчи, които искат да се възползват от услугите на оператора, ще имат голям стимул за печалба. При efbet регистрация за спортни залози с 200 лева бонус, всички те ще имат възможност да увеличат своето салдо, ако изпълнят общите условия и бонус правила.

За да усвоят бонуса обаче, е необходимо да направят депозит от поне 10 лева, след като се регистрират в сайта. Клиентът трябва да превърти залози на обща стойност три пъти депозита плюс три пъти размера на бонуса, и то на коефициент минимум 1.20.

За превъртане се считат само спортни залози, а не такива, направени в ефбет казино секцията, и де факто трябва да превъртите 600 лева, ако сте депозирали 100, за да може да изтеглите бонуса и натрупаните с него печалби.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.