Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Локо в битката за Пловдив

0
Александър Томаш

Битката за Пловдив от първия кръг на новото първенство в efbet Лига приковава вниманието на българските любители на футбола. Очакваният с огромен интерес мач е в неделя от 18,30 часа на „Лаута“, като заради незавършения ремонт на съоръжението на трибуните няма да има фенове на „канарчетата“.

Воденият от Александър Томаш Локомотив е без загуба от „жълто-черните“ в своя дом близо 5 години, като в последните четири мача записа две победи и две равенства. Локо е без загуба и в последните две издания на дербито – победа и равен.

Реномираният букмейкър efbet дава предимство на домакините и приема залози за техен успех при коефициент 2.60. Равният е оценен на 3.35, а победата за „канарчетата“ – на 3.15. Ако влезете в сайта efbet.com, вие ще може да се запознаете и с многобройните други пазари за срещата. Уверяваме ви, че няма да съжалявате, тъй като ставките са едни от най-добрите на хазартния пазар у нас.

Ботев ще бъде воден от нов треньор – Станислав Генчев, който за първи път ще изведе тима в този специален мач и със сигурност ще бъде пределно мотивиран да го спечели. „Жълто-черните“ подсилиха състава си с няколко стойностни попълнения и разполагат с голяма атакуваща мощ.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.