ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Барса срещу Наполи

0
Барселона
Снимка: БТА

Отборът на Наполи приема Барселона в един от най-интересните мачове от осминафиналите в Шампионска лига, който е утре (сряда) от 22 часа на стадион „Диего Армандо Марадона“ в Неапол.

Домакините са настоящ шампион на Италия, но този сезон в калчото не е толкова успешен за тях и след като сдадоха титлата и на практика загубиха шансове за класиране в най-комерсиалиния турнир, това коства главата на треньора Валтер Мадзари. Той бе уволнен и на негово място неаполитанци назначиха 55-годишния Франческо Калцона, който ще направи своя дебют срещу каталунците.

От своя страна Барса също няма да може да защити титлата си в Испания, а Шави Ернандес обяви, че ще напусне поста си след края на сезона. Затова участието на тима в Шампионска лига е последна възможност за него да постигне нещо значимо.

Утвърденият на хазартния ни пазар efbet.com дава предимство на Барселона в сблъсъка на Апенините и приема залози за негов успех при коефициент 2.55. Равенството е оценено на 3.25, а победата на домакините – на 2.80.

Важно е също да знаете, че като количество ефбет бонусите, които операторът предлага, са задоволителни и разнообразни. Особено интересни са предложенията за тези, които играят редовно, тъй като офертите може да са дори ежедневни и на висока стойност, независимо дали залагате или много големи пари на спорт или казино. Efbet обикновено „награждава“ редовните си играчи, което е сериозен позитив за компанията.

Отделно ставките на ефбет са едни от най-добрите спрямо другите букмейкъри у нас, а играчите ги очакват и разнообразни промоции, които перманентно се актуализират. Тези от вас пък, които решат да опитат късмета си и се регистрират в efbet, получават начален бонус, който е 100 процента до 200 лева. В сайта на букмейкара е обяснено как той трябва да бъде превъртян, за да имате след това право да теглите печалби.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.