Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава малко предимство на Лудогорец за мача с Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Страхотен мач привлича вниманието на родните футболните фенове. Един срещу друг застават два от кандидатите за титлата Левски и Лудогорец, като срещата е в неделя от 20,30 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

Под ръководството на Николай Костов за първи път от много години насам „сините“ са реален претендент за златните медали и го показват с играта и резултатите си. Отборът е на трето място с 22 точки, на 7 от лидера Локомотив Пловдив, но и с един мач по-малко. Целта на Левски е да се подобрява в спортно-техническо отношение и да печели редовно, за да може преди зимната пауза да е запазил шансове за върха напролет, когато ще се реши всичко.

Авторитетният сайт Efbet дава малко предимство на Лудогорец за сблъсъка в столицата и приема залози за негов успех при ставка 2.60. Победата на домакините се оценява на 2.85, а равенството – на 3.50. Ефбет обаче предлага и други разнообразни пазари за това дерби и ако искате да се запознаете с коефициентите за тях, трябва да посетите сайта на оператора efbet.com.

Лудогорец заема непривичната за него шеста позиция със 17 пункта, но и има една среща по-малко от Левски, както и две по-малко от водача в таблицата, който е с 29 точки. „Орлите“ на Ивайло Петев направиха доста издънки както на чужд терен, така и у дома, нещо което не им се беше случвало за 11 кръга, откакто установиха хегемония по нашите терени.

Разградчани обаче имат огромен индивидуален и отборен потенциал и дълбочина на състава, и ще стремят бързо да наваксат изоставането и да догонят челниците.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.