ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin вижда лесна победа на Арсенал в покрайнините на Лондон

0
Кай Хавертц, Арсенал
Снимка: БТА

Арсенал гостува на Лутън Таун в междинния кръг от английската Висша лига. Гостите влизат в мача със самочувствието на водач във временното класиране, докато в съперниковия лагер настроението е на обратния полюс. Домакините са с едва 9 точки актив на 17 място. 

Това е една от причините Арсенал да е сериозен фаворит в навечерието на мача. Коефициентът на буин онлайн за успех на „артилеристите“ е 1.21. Равенството е оценено на 6.50, а успех за Лутън ще умножи залозите по 10.00.

Възпитаниците на Микел Артета се намират в отлична форма както у дома, така и в европейските клубни турнири. Наредиха пет поредни победа, като една от тях беше срещу Ланс с 6:0 в Шампионска лига. Определено в лагера на Лутън имат храна за размисъл преди първия съдийски сигнал. 

Ще трябва много да наблегнат на защитата, ако искат да ограничат Букайо Сака и компания. 

Коефициентите търпят промяна! 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.