ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юнайтед бие Евертън за Купата според Betway

0
Манчестър Юнайтед
Снимка: Twitter

Манчестър Юнайтед приема Евертън в мач от първия кръг за Купата на Англия, в който ще направи всичко възможно да продължи победния си рейд по английските терени.

Подопечните на Ерик тен Хаг се намират в страхотна форма и след подновяването на първенството спечелиха три победи, без да допуснат гол, в рамките само на една седмица. Маркъс Рашфорд не спира да бележи, а Каземиро и Бруно Фернандеш са лидерите на тима.

Евертън пък има само 3 победи от 18 мача в елита и е първият изпадащ до момента. Това обаче че тимът се бори да оцелее, не означава, че ще отпише двубоя на „Олд Трафорд“. Най-малко, защото мачовете в този турнир са въпрос на чест за всеки клуб на Острова и често сме ставали свидетели на сензации и как отбори, които не са в ролята на фаворити, печелят.

Ако влезете в betway българия, вие ще можете да се запознаете с многобройните пазари за тази среща, които са придружени и с отлични ставки. Според Бетуей „червените дяволи“ са фаворит в сблъсъка и залози за тяхна победа в редовното време се приемат при коефициент 1.45. Равенството е оценено на 4.75, а успех за гостите – на 6.50.

Важно е да знаете също, че букмейкърът betway предлага на своите клиенти атрактивни бонуси и разнообразни промоции, които се актуализират ежедневно. Нашият съвет е да опитате късмета си, тъй като предложенията си заслужават.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.