Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Реал Мадрид за фаворит срещу Барса

0
Карло Анчелоти
Снимка: БТА

Отборът на Реал Мадрид ще посрещне Барселона в един от най-очакваните мачове от феновете на футбола по света. Поредното издание на Ел Класико е на 21 април (неделя) от 22 часа на „Сантиаго Бернабеу“ и при успех водените от Карло Анчелоти домакини ще направят гигантска крачка към рекордната си 36-а титла и детронирането на вечния съперник, който е настоящ шампион.

До този момент „кралете“ са лидер със 78 точки, с 8 повече от своя опонент, който е втори, и ако надделеят, едва ли ще допуснат комфортния им аванс да се стопи в последните 6 кръга в Ла Лига.

За това интересно и вълнуващо дерби Betway дава голямо предимство на Белия балет и приема залози за негова победа при ставка 1.72. Равенството е оценено на 4.00, а трите точки за каталунците – на 4.20.

Тези от Вас, които смятат да се възползват от услугите на този оператор, е важно да знаят, че ако решат в определен момент да използват Betway мобилно приложение, то е налично за двете най-популярни платформи – Android и iOS. Също така има и betway app за Huawei устройства, а брандът предлага и абсолютно същата оптимизирана работа, която можем да открием и на десктоп платформата.

Освен това ще открием налични всички възможни дневни и седмични промоции, които betway предлага.Потребителите на Android могат да свалят мобилното приложение на betway директно от сайта, докато потребителите на Apple ще го открият в App Store.

Апликацията е налична напълно безплатно също така и в AppGallery магазина за приложения на Huawei.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.