ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin вижда победа на Лудогорец в Бистрица

0
Лудогорец
Снимка: БТА

Отборът на Лудогорец гостува на ЦСКА 1948 в отложен мач от елитното ни първенство, в който може да направи гигантска крачка към спечелване на 13-а рекордна титла. Срещата е на 11 април (четвъртък) от 18,45 часа в Бистрица и в нея шампионът влиза след страхотна серия от 10 поредни победи.

При нов успех воденият от Георги Дерменджиев тим ще се откъсне на 9 точки пред втория ЦСКА два кръга преди края на редовния сезон, в които разградчани ще приемат Арда у дома и ще гостуват на Хебър в Пазарджик.

За предстоящия сблъсък в столицата букмейкърът bwin посочва Лудогорец като абсолютен фаворит и приема залои за негови три точки при ставка 1.44. Победата за домакините е оценена на 6.25, а равенството – на 4.20. Примамлив изглежда също и коефициента Лудогорец да спечели и да бъдат вкарани повече от два гола в двубоя – 2.15, както и двата съперника да отбележат гол и един от тях да спечели.

За разлика от Лудогорец, който буквално полетя си Дерменджиев, ЦСКА 1948 записва отстъпление в играта и резултатите и е без победа в последните 9 мача в групата на майсторите. Само през пролетта тимът записа 4 равенства и 4 загуби, и за първи път от дълго време напусна шестицата.

Тези неудачи закономерно костваха поста на наставника Николай Панайотов, който бе сменен от бившия защитник Валентин Илиев. В повторния си дебют след завръщането си начело на ЦСКА 1948 Илиев стигна до нулево равенство срещу Ботев в Пловдив и съвсем скоро ще се разбере дали ще е в състояние да върне своите към победите.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.