ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway изкушава с коефициенти за гол на Левандовски

0
Роберт Левандовски
Снимка: Twitter, Robert Lewandowski

Отборът на Полша приема Естония в четвъртък (утре) от 21,45 часа в плейофен мач от европейските квалификации и ако спечели, ще се изправя срещу победителя от двойката Уелс – Финландия в пряк спор за място на финалите на Стария континент в Германия през юни.

Класата на поляците безспорно е по-голяма и се очаква те да нямат проблеми в този двубой, а техният ас Роберт Левандовски да е познатия лидер на своите. Именно с неговото участие са свързани и някои от прималивите коефициенти за срещата на Betway. Един от тях е Лева да вкара първия гол в сблъсъка – 2.75. Ставката пък той да отбележи по всяко време е 1.37, а да реализира два или повече гола – 2.70. Тези от вас, които обичат да рискуват, могат да извършат и залог Роберт да се разпише с глава – 4.50.

Важно е също да знаете, че този утвърден на хазартния пазар букмейкър предлага и интересни бонус програми и оригинални предложения за всички играчи, като към този момент повечето от познатите оферти не изискват специален betway бонус код за активация. Стартовата оферта за нови клиенти на betway Bulgaria е в размер на 100 процента до 200 лева и е под формата на безплатни залози, но има изискване да се извърши първи депозит от минимум 10 лева, а в замяна Бетуей ще активира мач бонус от 100 процента на сметката ви. Получената бонус сума е под формата на безплатен залог.

Депозитът пък трябва задължително да се изиграе поне веднъж преди активирането на бонуса, като това се прави на единични залози с коефициент поне 1.50 или множествени залози с общ коефицент 3.00 или повече. Не бива да забравяте също, че безплатният залог е валиден до 7 дни след активацията му.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.