ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway дава предимство на Сити срещу Ливърпул

0
Ерлинг Холанд
Снимка: БТА

Феновете на Острова тръпнат от вълнение, тъй като след дни предстои страхотен мач, в които един срещу друг излизат два от най-титулуваните клубове и които винаги са радвали публиката с майсторски изпълнения и голове, като често интригата не само се е запазвала до самия край, но се е стигало и до драми на терена.

В поредното издание на това дерби Ливърпул ще приеме като лидер шампиона Манчестър Сити на 10 март от 17,45 часа на своя „Анфийлд“. 11 кръга преди края тимът на Юрген Клоп е начело с 63 точки, вторият Сити има една по-малко, а третият Арсенал е с 61.

За този вълнуващ сблъсък букмейкърът Betway дава предимство на гостите и приема залози за техен успех при коефициент 2.20, докато победата за домакините е оценена на 2.90, а равенството на 3.75. Примамливи изглеждат също ставките звездата на мърсисайдци Мохамед Салах да вкара гол в двубоя – 2.25, а голмайсторът на Сити Ерлин Холанд да отбележи първото попадение за своите – 2.90.

Воденият от Джозеп Гуардиола ще влезе в срещата с огромно самочувствие, след като се намира в страхотна серия от 12 поредни мача без загуба – 10 победи и 2 равни. За последно „гражданите“ записаха поражение в Премиър лийг при гостуването си на Астън Вила с 0:1 на 6 декември миналата година.

 Ливърпул обаче също е убедителен след загубата от Арсенал на 6 февруари с 1:3 в Лондон. Впоследствие „червените“ взеха четири поредни победи и дават да се разбере, че ще направят всичко възможно да изпратят Клоп през лятото с шампионския трофей.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.