ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Борнемут няма шанс срещу Манчестър Сити според Betway

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter, Erling Holand

Шампионът Манчестър Сити гостува на Борнемут в мач от поредния кръг в Премиършип, който е в събота от 19,30 часа. Към днешна дата тимът на Джосеп Гуардиола не е познатата машина по английските терени през този сезон, но въпреки това е втори, като изостава на 4 точки от лидера Ливърпул, но има и един мач по-малко.

Хубавото за Сити обаче е, че Ерлинг Холанд отново започна да бележи редовно, което със сигурност е неприятна новина за всеки съперник, и в Борнемут ще трябва да доста солидни и прецизни в защита, ако искат норвежецът да порази и тяхната врата. Защото, когато Холанд вкарва, Сити най-често печели.

Утвърденият на родния хазартен пазар букмейкър betway определя гостите за абсолютен фаворит в тази среща и приема залози за тяхната победа при ставка 1.40. Равенството е оценено на 5.25, а успехът на домакините – на 6.50. Примамливи изглеждат също коефициентът да паднат повече от 2 гола в срещата – 1.45, и Холанд да реализира първото попадение за Сити – 2.62.

Тези от вас, които залагат на събития на живо в бетуей, имат възможност и да затварят залози посредством натискане на „Cash Out“ бутона, ако някоя от направените селекции не се развива според очакванията им. Именно с помощта на тази опция клиентите могат да поемат контрола над своите залози.

Чрез нея те притежават правото да затварят залозите си предварително и по този начин да реализират печалба или да миниминизират загубите си. Cash Out се предлага за почти всички спортове и маркети в платформата на Betway, и се активира през фиша, където се показват активните залози.

Вие можете да се възползвате от тази опция и преди да стартира събитието, ако сте размислили и разубедили в прогнозата си. Сумата, която ще приберете тогава, е по-малка от залога ви, но така ще може да пренасочите средствата си към друг пазар, за който сте по-сигурен.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.