ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway вижда голове в мача на Манчестър Сити

0
Хосеп Гуардиола
Снимка: Уикипедия, ФК ШАХТЕР

Шампионът Манчестър Сити приема Уулвърхямптън в среща от 36-ия кръг на Премиер лийг. Мачът е на 4 май (събота) на „Етихад“ и в него домакините не могат да си позволят грешна стъпка, ако искат да стигнат до рекордна четвърта титла поред.

В момента Сити е втори, на точка от лидера Арсенал, но и с един мач по-малко, и до края му остават четири двубоя, в които Ерлинг Холанд, Кевин де Бройне и компания могат да пренапишат историята на „гражданите“. Пределно амбициран да го направи е и мениджърът Хосеп Гуардиола, който има договор за още една година и вече се появиха информации, че след като го изпълни, ще потърси ново предизвикателство в треньорската си кариера.

За предстоящия сблъсък букмейкърът Betway смята, че ще паднат голове. Ставката те да са повече от два е 1.30, а за над 3 – 1.77. Примамливи изглеждат и коефициентите за попадения на Холанд. Този норвежецът да се разпише по всяко време е 1.37, а възможността да го направи първи в мача е оценена на 3.00. Ставката пък Ерлинг да отбележи два или повече пъти е 2.80. 

Важно е също да знаете, че този оператор има интересни бонус програми и оригинални предложения за всички фенове. Към момента повечето от познатите оферти не изискват специален betway бонус коз активация.

Стартовата оферта за нови клиенти на betway Bulgaria е в размер на 100% до 200 лева и е под формата на безплатни залози. Изискванията на тази оферта включват извършването на първи депозит за минимум 10 лева, а в замяна бетуей ще кредитира мач бонус от 100 процента по сметката ви. Получената бонус сума е под формата на безплатен залог.

Депозитът обаче трябва да се изиграе поне веднъж преди активирането на бонуса, което се прави на единични залози с коефициент поне 1.50 или множествени залози с общ коефициент 3.00 или повече. Не забравяйте също, че безплатният залог е активен до 7 дни след активация.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.