ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид бие Ливърпул според Betway

0
Реал
Снимка: Twitter

Мачът на мачовете отново е на дневен ред. Реал Мадрид приема Ливърпул в една от класиките на световния футбол в мач-реванш от осминафиналите на Шампионска лига. Очакваният с огромен интерес двубой е на 15 март от 22 часа на „Сантиаго Бернабеу“.

„Кралете“ на Карло Анчелоти биха в първата среща с 5:2 и взеха комфортен аванс, който знаят как да задържат, тъй като имат необходимия опит и класа. От друга страна пък Ливърпул на Юрген Клоп ще играе за лична и клубна чест, и ще иска да покаже, че резултатът от първия мач е бил случаен.

Реномираният букмейкър betway определя Реал за фаворит и приема залози за негова победа в редовното време при коефициент 2.20. Равният е оценен на 3.80, а успехът за гостите – на 2.90. 

Важно е да знате, че началният бонус спорт от betway България е 100 % до 200 лева и се дава на всички нови клиенти в сайта. Офертата е насочена изцяло върху спортните залози, но за да получите този бонус, ще трябва да депозирате в сметката си поне 10 лева.

След като ги заложите, ще получите 100 % бетуей бонус върху тяхната сума като безплатен залог при максимум от 200 лева. След като получите безплатните залози по вашия профил, ще трябва да ги използвате до 7 дни на квалифициращи залози.

Правилата на офертата позволяват да се класират залози тип единичен залог с минимален коефициент от 1.50 или повече. При множествения залог пък общият коефициент на колонката не трябва да е по-нисък от 3.00.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.