Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал бие Наполи според Betway

0
Карло Анчелоти
Снимка: БТА

Отборът на Реал Мадрид приема Наполи в един от очакваните с огромен интерес мачове от предпоследния кръг в груповата фаза на Шампионска лига. Преди сблъсъка на „Сантиаго Бернабеу“ в сряда от 22 часа „кралете“ са лидер в Група С с пълен актив от 12 точки и са сигурен участник в елиминационната фаза. „Белия балет“ на Карло Анчелоти води и в испанската Ла Лига и уверено върви към нови титли и слава през този сезон.

Наполи пък има 7 пункта и дори и да загуби няма да е фатално, тъй като в последния кръг приема Брага и точката също е достатъчна на италианския шампион да излезе от групата си като втори отбор. Под ръководството на завърналия се начело на тима Валтер Мадзари „партенопеите“ взеха важна победа като гост над Аталанта в калчото, която със сигурност ще повиши самочувствието и увереността в силите им преди двубоя в испанската столица.

Утвърденият на родния хазартен пазар букмейкър Betway определя Реал за фаворит в срещата и приема залози за негов успех при ставка 1.80. Победата на Наполи е оценена на 4.20, а равният – на 3.75. Примамлив също изглежда и коефициентът за вкарани повече от 2.5 гола в мача – 1.66.

Важно е да знаете, че в сайта на оператора са налични и други бонуси за играчи, които са преминали процеса по регистрация в betway. Те могат да бъдат активирани, след като се възползвате от началните оферти. Брандът обръща много сериозно внимание към спортните прогнози и често предлага интересни пазари.

В това число влизат и селекциите в раздела Betway Boost за увеличени коефициенти, като въпросната секция се подрежда по актуални събития, тоест на активни спортни турнири. Промоциите винаги са доста интригуващи и освен футбол и тенис, можете да откриете също активни предложения за крикет и дори електронни спортове.

Интересно е, че секцията се обновява доста често и винаги дава предимство пред стандартните залози. В нея ще може да се възползвате от завишени коефициенти за избрани събития и селекция от сайта.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.