ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Сити е фаворит срещу Тотнъм според Betway

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter

Отборът на Тотнъм излиза срещу шампиона Манчестър Сити в напечен мач от поредния кръг на Премиър лийг, в който и двата отбора не могат да си позволят грешна стъпка. Сити на Джосеп Гуардиола, който е втори и преследва лидера Арсенал, бързо се съвзе след загуба в дербито на Манчестър и записа две поредни победи, едната от които над Тотнъм в отложен двубой у дома.

Ерлинг Холанд продължава да бележи редовно и да троши рекорди, и ще бъде основният коз на своите за реализиране на попадения и в това дерби. Воденият от Антонио Конте Тотнъм спечели като гост последната си срещу Фулъм и загатна, че излиза от миникризата, в която бе попаднал. „Шпорите“ са пети, но само на три точки от четвъртия Манчестър Юнайтед и третия Нюкасъл, което означава, че запазват реални шансове за класиране в Шампионска лига.

За този интересен сблъсък бумкейкърът betway българия определя Сити за фаворит и приема залози за негова победа при ставка 1.72. Успехът на домакините е оценен на 4.33, а равенството – на 4.20. Ако влезете в сайта на хазартния оператор, вие ще се запознаете и с другите пазари за мача, както и с тези са останалите спортни събития.

Ваожно е да знаете, че Бетуей е букмейкър с богато портфолио на бонуси и като реномиран оператор с внимание към детайлите, той разполага със стартови оферти и с допълнителни промоции, които се активират по време на игра. Ако проявявате интерес, всички тях може да откриете, като посетите сайта на реномирания букмейкър betway bg и така ще разберете дали те оправдават вашите очаквания. Брандът разполага с бонуси както за спортни залози, така и за казино игри и като цяло предлага голям брой подаръци и приятни изненади на своите потребители и лоялни клиенти. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.