ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ливърпул се връща към победите според Betway

0
Ливърпул Мохамед Салах
Снимка: Twitter

Феновете в популярните европейски футболни държави очакват с нетърпение няколко дербита в годината, тъй като им поднасят неповторими емоции. Едно от тях предстои на Острова и противопоставя два гранда от един град, за които този сезон досега се очертава като кошмарен.

Ливърпул приема Евертън на „Анфийлд“ в двубой от поредния кръг на Премиър лийг, в който съперниците не могат да си позволят грешна стъпка. Воденият от Юрген Клоп тим се намира в криза и е без победа в четири поредни срещи. По-притеснително е обаче, че в три от тези двубои на чужд терен „червените“ изгубиха, след като допуснаха по три гола.

Мохамед Салах записаха и нулево равенство у дома срещу Челси, а във въпросните четири мача вкараха само един гол. Нещо, което е против всякаква логика и което трудно някой може да обясни, след като Клоп разполага с една дузина добри нападатели, най-новият от които е Коди Гакпо.

Въпреки това букмейкърът betway bg прогнозира, че Ливърпул ще се върне към победите и приема залози за негов успех в сблъсъка с „карамелите“ при коефициент 1.50. Равният е оценен на 4.20, а ставката за успех на гостите е 6.00. Ако посетите сайта на Бетуей, вие ще може да се запознаете и с другите пазари за тази среща.

Евертън ще излезе със самочувствие срещу градския противник, тъй като в предния кръг нанесе едва втората загуба на лидера Арсенал през сезона. Тя обаче не бе достатъчна на отбора да напусне зоната на изпадащите, но от друга страна пък четирите тима преди Евертън имат малка преднина и „карамелите“ запазват реални шансове да се спасят.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.