Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фиорентина е фаворит на Бетуей срещу Болония

0
Фиорентина
Снимка: БТА

Фиорентина приема Болония в мач от четвъртфиналите на Купата на Италия. Срещата е във вторник (9 януари) от 22:00 часа българско време и очакванията са големи. Това е така заради отличните впечатления от двата тима през сезона.

Те са рамо до рамо в челото на таблицата в Серия А, съответно на четвърто и пето място. Борбата е за класиране в Шампионска лига. В турнира за Купата на Италия обаче букмейкърите дават предимство на „виолетовите“. Ставката за домакинска победа от бетуей е 2.05. Равенството е оценено на 3.30, а коефициентът за успех на гостите е 3.60.

Фиорентина е с по-класните футболисти на хартия, а в подобни сблъсъци между равностойни отбори често индивидуалните качества се оказват решителни. Болония обаче доказа, че колективът е над всичко и вече разочарова редица качествени тимове през сезона. Дали и този път ще е така? Предстои да разберем.

Коефициентите подлежат на промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.