ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Челси ще се справи с Фулъм според Betway

0
Eнцо Фернандес
Снимка: Twitter

Отборът на Челси приема Фулъм в един от интересните мачове от поредния кръг на Премиър лийг. Водените от Греъмр Потър домакините загатнаха в последните си две срещи, че започват да излизат от кризата, след като се наложиха с 1:0 над Кристъл Парлас и завършиха 0:0 като гост на Ливърпул, и със сигурност ще искат да продължат с добрите резултати.

При успех в лондонското дерби Челси не само ще задмине своя опонент, но за първи път от дълго време ще се изкачи нависоко в класирането – на шесто място, с една точка пред Брайтън, но и с два мача повече. Фулъм, който е в серия от две поредни загуби с по 0:1, също може да заеме временно шестото място, ако не загуби на „Стамфорд Бридж“.

За този оспорван сблъсък букмейкърът betway българия определя Челси за фаворит и приема залози за негова победа при коефициент 1.61. Равният е оценен на 4.00, а успехът за гостите – на 5.50. В сайта на този хазартен оператор вие може да се запознаете и с другите пазари за този двубой, както и с тези за останалите спортни събития.

За феновете на Челси ще е интересно да видят дали най-скъпата покупка в историята на клуба и първенството ще се появи за първи път в игра. Индикациите са, че това ще се случи, но по-вероятно е дошлият от Бенфика и световен шампион с Аржентина Енцо Фернандес да се появи на терена след почивката.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.