ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway вижда победа на България срещу Литва

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Националният отбор на България ще преследва първа победа в европейските квалификации в съботното си гостуване на Литва от 16 часа във Вилнюс. Нашите отстъпиха в предните си две срещи пред Унгария и Черна гора и заемат последното място в групата, без спечелена точка и вкаран гол. Литовците също нямат точки и реализирани попадения, но са предпоследни, тъй като имат по-добра голова разлика. Те са играли само един мач досега и го загубиха от лидера Сърбия в Белград.

Селекционерът на „лъвовете“ Младен Кръстаич със сигурност ще направи някокло промени в състава, но няма да изневери на принципа си в него да попадат млади играчи. Доколко това негово виждане е правилно, ще се разбере в близко време. Сега обаче е най-важно трикольорите да вземат трите точки във визитата си на прибалтийската република.

Реномираният букмейкър betway посочва България за фаворит в сблъсъка и приема залози за победа на нашите при коефициент 2.20. Равният е оценен на 3.10, а успехът за домакините – на 3.40. Българите са фаворит да вкарат и първия гол в мача, като ставката за това е 1.80, срещу 2.50 за съперника.

Тези от Вас, които искат да използват услугите на бранда, трябва първо да се регистрират. За да преминете през цялата процедура за регистрация в Betway, е необходимо да си направите акаунт, което в никакъв случай не бива да се смята за особено предизвикателство. След отварянето на сайта на букмейкъра и в горния десен ъгъл ще откриете опцията „Регистрация“, като бутонът е наличен и по други места на сайта.

Там има няколко стъпки за изпълнение и предоставяне на информация за вашия бъдещ акаунт. Попълнете необходимата информация и потвърдете съгласието си с правилата и условията, а накрая натиснете бутона „Регистрация“ и сте готови да се впуснете в безкрайното забавление на Бетуей.

  

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.