ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway вижда нова титла за Манчестър Сити

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter

Любителите на футбола със затаен дъх броят оставащите дни до старта на най-силното първенство по европейските терени – английското, и са в трепетно очакване да изпитат за пореден път неповторими емоции. След две седмици отборите на Острова отново се впускат в оспорвана надпревара, след като подсилиха своите състави през летния трансферен прозорец, и са заредени с енергия и оптимизъм за силно представяне.

Разбира се, голямата интрига в предстоящия шампионат в Премиършип, е дали Манчестър Сити ще бъде свален от върха. Възпитаниците на Хосеп Гуардиола установиха хегемония в Англия, след като три пъти поред спечелиха титлата, а сред тези, които могат да им я отнемат, е вероятно някой измежду Арсенал, Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Други три тима пък – Челси, Тотнъм и Нюкасъл, ще поддържат интригата за върха.

Реномираният букмейкър betway прогнозира, че Сити пак ще стане шампион и приема залози за това при коефициент 1.83. Шансовете на Арсенал за титла са оценени на 5.50, тези на Ливърпул – на 9.00, а на Манчестър Юнайтед – на 12.00. Важно е да се отбележи, че след старта на сезона тези ставки перманентно ще се актуализират.

По отношение на наличните маркети и най-вече – коефициентите, betway България заслужава поздравления. Още при първите ни анализи и проверки на наличните опции в сайта установихме, че те включват широк спектър и високи нива, които надминават тези при доста други оператори за онлайн футболни залози в България.

Като всеки реномиран бранд, бетуей предлага добри коефициенти, съобразени изцяло с шансовете на всеки отбор и спортист, а някои предложения могат да изненадат приятно по-смелите почитатели. Брандът има доста сериозна европейска конкуренция и точно по тази причина ще привлича вниманието на аудиторията с този елемент.

Коефициентите на betway bulgaria включват и т.нар. увеличени ставки, което представлява по-високи коефициенти за избрани събития и пазари в бетуей бг.



С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.