ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway вижда нова победа на Юнайтед

0
Ерик Тен Хаг
Снимка: Туитър, Манчестър Юнайтед

Отборът на Нотингам приема Манчестър Юнайтед в един от интересните мачове от 20-ия кръг в Премиершип. Срещата е в събота от 19,30 часа на стадион „Сити Граунд“ и в нея домакините ще опитат да затвърдят добрите впечатления, които оставиха при успеха като гости над Нюкасъл в предния кръг.

Евентуални нови точки ще са с огромна стойност за Нотингам, който този сезон се бори да оцелее в елита. В момента тимът е на 16-о място, само на 2 пункта от първия изпадащ и задачата му в първенството все още е сложна.

За разлика от Нотингам целта на водения от Ерик Тен Хаг Юнайтед е коренно различна. Окрилени от новината, че тежката дума занапред в клуба ще има милиардера сър Джим Ратклиф, „червените дяволи“ стигнаха до знаменит обрат срещу Астън Вила и след като изоставаха с 0:2 на полувремето, успяха да спечелят с 3:2. Този успех ще придаде увереност и самочувствие на играчите на Юнайтед и от тях се очаква да продължат похода си към местата, които дават право на класиране за Шампионска лига.

Реномираният букмейкър бетуей дава предимство на Манчестър Юнайтед за предстоящия му двубой и приема залози за негова победа при ставка 2.25. Равенството е оценено на 3.50, а успехът на домакините на 3.00. В сайта betway.bg вие ще може да се запознаете и с другите пазари за сблъсъка, за които се предлагат едни от най-добрите коефициенти на родния хазартен пазар.

Тези, които искат да опитат късмета си, трябва да знаят, че сред основните предложения на betway.bg са тези за футболни залози. Това е един от най-предпочитаните раздели на компанията от български играчи, а операторът е сред водещите сайтове за футболни залози в световен мащаб и футболните фенове определено няма да останат разочаровани от наличното в тази секция.

На всички свои клиенти Betway предоставя възможност за залози на мачове от всички популярни първенства и лиги, като в това число влизат Първа професионална лига на България, Висша лига и срещите от европейски клубни турнири. Наред с всички европейски дербита, с betway ще станете свидетели и на доста първенства от целия свят, включително шампионатите на Индонезия, Бангладеш и много други.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.