ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway вижда голове за ПСЖ срещу Анже

0
Лионел Меси
Снимка: Twitter

Пари Сен Жермен приема последния Анже в поредния си мач от френското първенство, в който се очаква Лионел Меси да играе за първи път за домакините, след като стана световен шампион. Макар че геният от Росарио няма много тренировки, треньорът Кристоф Галтие вече намекна, че ще го използва в тази среща.

Очаква се шампионите да излязат в атака със звездното трио, в което около Меси по традиция ще бъдат Килиан Мбапе и Неймар. Последните двама пропуснаха срещата за Купата срещу Шатору, тъй като Мбапе получи почивка, а бразилецът изтърпяваше наказание.

За този двубой букмейкърът betway българия сочи ПСЖ за фаворит и предлага интересни пазари за вкарани голове от домакините. Например залози за това Меси и компания да реализират повече от 2,5 попадения, се приемат при коефициент 1.42, а ставката Пари Сен Жермен да спечели, без да допусне гол, е 1.90.

Тимът на Галтие не може да си позволи втора грешна стъпка поред, тъй като изгуби последната си среща с 1:3 от втория Ланс и преднината му на върха падна на 4 точки. Анже едва ли ще е в състояние да окаже сериозна съпротива, след като взе само 2 победи в 17 мача и е на последното 20-о място, на 7 точки от спасителното 16-о място.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.