Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway вижда голове на Челси – Ливърпул

0
Мохамед Салах
Снимка: Twitter

Двата славни отбора, които са пълно разочарование в английския елит, правят всичко възможно да спасят сезона. Челси приема Ливърпул в отложен мач от осмия кръг на Премиър лийг на 4 април от 22 часа на „Стамфорд Брижд“, като победата е еднакво важна и за двата тима.

Въпреки неудачите, съперниците все още се запазили шансове за класиране в Европа, като тимът на Юрген Клоп дори е в играта и за класиране в Шампионска лига, тъй като е с два мача по-малко. Мохамед Салах и компания обаче претърпяха две загуби в последните си две срещи и ако искат да участват в най-комерсиалния турнир не могат да си позволят нова грешна стъпка.

Челси пък на Греъм Потър ще се стреми да се реабилитира пред своята публика, след като в последните две срещи на свой терен не успя да спечели, записвайки равен и загуба. „Сините“ от Лонодон похарчиха колосални суми за нови попълнения през последните два трансферни прозореца, но играта и резултатите им продължават да бъдат отчайващи.

Утвърденият букмейкър betway приема залози за победа на Челси при коефициент 2,50. Успехът на мърсисайди е оценен на 2,70, а ставката за равенство е 3,40. Интересни са и коефициентите за голове – този и двата отбора да се разпишат е 1,65, а ставката да паднат повече от 2.5 гола е 1,77. Тези от вас, които влязат в сайта на бетуей, ще могат да се запознаят и с останалите пазари за този двубой.

Важно е да отбележим, че Бетуей предлага примамливи коефициенти, съобразени изцяло с шансовете на всеки отбор и атлет, като някои предложения могат да изненадат приятно по-смелите почитатели. Хазартният оператор има доста сериозна европейска конкуренция и точно по тази причина привлича вниманието на аудиторията с този елемент.

Предложенията на betway bulgaria включват и увеличени ставки, което представлява по-високи коефициенти за избрани събития и пазари в бетуей бг. В спортната платформа на betway България са налични няколко доста добре познати на залагащите функции за залозите. Те работят по прекрасен начин в сайта и позволяват на клиентите да имат на разположение редица козове в актива си, с които да направят по-точни и правилни прогнози за срещите от различните спортни дисциплини.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.