ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway примамва с коефициент за гол с глава на Ерлинг Холанд

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter

Устременият към трета поредна титла и пета под ръководството на Джосеп Гуардиола Манчестър Сити гостува на Фулъм в среща от поредния кръг на Премиър лийг. „Гражданите“ сразиха лидера Арсенал преди дни и го доближиха на две точки, като имат и два мача по-малко, така че зависят от самите себе си.

Сити се намира в страхотна форма и е в серия от седем поредни шампионатни победи, като за последен път изгуби точки при гостуването на Нотингам преди повече от два месеца, когато завърши наравно. Ерлинг Холанд пък не спира да бележи и вече има 33 гола в първенството, като е само на един от рекорда на Алън Шиърър и Анди Коул.

За разлика от своя съперник, домакинът Фулъм доиграва сезона, тъй като заема място в златната среда и не е застрашен от изпадане. Тимът е на 9 точки от класиране за европейските турнири, но едва ли ще успее да постигне подобна цел с оглед на малкото мачове, които остават.

Реномираният букмейкър betway сочи Сити за безспорен фаворит и приема залози за негов успех при коефициент 1.25. Равният е оценен на 6.00, а успехът на домакините – на 11.00. Примамлива обаче изглежда ставката Холанд да се разпише с глава – 12.00, и по смелите хазартни играчи със сигурност ще се възползват от нея.

Ако вие пък сте от играчите, които предпочитат да играят чрез телефон и таблет, предлаганото от Betway мобилно предложение ще ви се стори страхотна идея. Апликацията предлага всички важни раздели и функции, които се откриват в стандарната версия на сайта. Свалянето на betway на Android става сравнително бързо, тъй като размерът на файла не е голям, като първо трябва да проверите дали апликацията не е налична в Google Play. Betway са едни от малкото букмейкъри, които инвестират до това приложението им да бъде допуснато до Google, но все пак наличността му зависи от това в коя държава се намирате.

Ако го откриете в Google Play, дръпнете го директно от там. В противен случай посетете мобилния сайт на Betway през браузъра на устройството си. Платформата ще засече с каква операционна система сте и ще ви предложи да изтеглите съответния апп. Ако вие искате да играете Betway чрез iOC, достатъчно е да следвате няколко бързи стъпки. Отворете App Store и потърсете Betway.

Важно е да се уверите, че сте попаднали на правилния апп, тъй като той ще носи логото на бранда и ще бъде създаден от екипа на компанията. Кликнете върху него, за да стартирате изтеглянето и след като дръпнете файла, инсталацията на Betway ще започне автоматично.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.