ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Нидерландия за фаворит срещу Гърция

0
Роналд Куман
Снимка: уикипедия

Гърция приема Нидерландия в най-интересния мач от европейските квалификации в понеделник. Двубоят е от 21,45 часа в Атина, като до този момент елините са на второ място с 12 точки, с 3 повече от „лалетата“, които обаче имат една среща по-малко.

На върха в Група В недостижим е воденият от Дидие Дешан тим на Франция, който със сигурност ще играе на финалите в Германия следващото лято. Гърците спечелиха важна победа като гости над Ирландия преди дни, но тя няма да има никаква стойност, ако не бъде затвърдена с нови три точки.

От друга страна обаче възпитаниците на Роналд Куман нямат право на грешна стъпка, ако не искат да намалят драстично шансовете си за участие на първенството на Стария континент.

Популярният букмейкър Бетуей дава предимство на Нидерландия за този вълнуващ двубой и приема залози за победа на гостите при ставка 2.05. Равният е оценен на 3.20, а успехът на домакините – на 3.60. Ако вие искате да заложите на други пазари за мача, влезте в betway.bg и се запознайте с всички маркети, а ние ви уверяваме, че за тях операторът предлага едни от най-добрите коефициенти на родния пазар.

За тези от вас, които решат да използват услугите на Betway, е важно да знаят, че това е букмейкър с добро портфолио на бонуси и като реномиран оператор с внимание към детайлите, той разполага със стартови оферти и с допълнителни промоции, които се активират по време на игра. Брандът предлага бонуси както за спортни залози, така и за казино игри, както и подаръци и приятни изненади на своите потребители и лоялни клиенти.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.