ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Манчестър сити за фаворит срещу Арсенал

0
Ерлинг Холанд
Снимка: Twitter

Манчестър Сити и Арсенал продължават битката си за надмощие в Англия, но този път в 1/16-финален мач за Купата на страната. Тимът на Джозеп Гуардиола ще бъде домакин на този очакван с огромен интерес мач в петъчната вечер и ще направи всичко по силите, за да елиминира големия си опонент в турнира.

В първенството водените от Микел Артета „топчии“ са лидер, с 5 точки повече и мач по-малко от Сити, който обаче няма да се откаже от битката за титлата, докато има шанс, а в предстоящата среща ще опита да нарани „артилеристите“. За да изпълни своята цел, Сити ще разчита основно на головата машина в атака Ерлинг Холанд, който не спира да бележи редовно и да подобрява рекорди.

За този сблъсък букмейкърът betway българия сочи Сити за фаворит и приема залози за негова победа при ставка 1.70. Успехът на гостите е оценен на 4.20, а равният – на 3.80. Нашият съвет е да се възползвате от услугите на този хазартен оператор и да посетите сайта betway bg, за да се запознаете с другите пазари за тази среща и тези за останалите спортни събития. Уверяваме ви, че няма да съжалявате, тъй като Бетуей ще ви предложи както атрактивни коефициенти, тако също и разнообразни ежедневни промоции и примамливи бонуси.

Мачът Сити – Арсенал се явява и поредният двубой между учител и ученик, тъй като Артета се учеше на треньорски занаят при Пеп на „Етихад“. Съдейки по страхотното представяне на неговия тим през този сезон, явно Микел си е научил добре урока.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.