ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Ливърпул за фаворит срещу Тотнъм

0
Мохамед Салах
Снимка: Twitter.com, Mohamed Salah

Отборът на Тотнъм приема Ливърпул в голямото дерби от седмия кръг на Премиершип. Двубоят е на 30 септември, събота, от 19,30 часа на стадион „Уайт Харт Лейн“ в Лондон и крие огромна интрига, тъй като двата съперника направиха силен старт в първенството и се намират в добра форма.

„Червените“ от „Анфийлд“ са втори в класирането с 16 точки, само на две от лидера и шампион Манчестър Сити. Момчетата на Юрген Клоп записаха пет победи и равен до този момент, като с продукциите си показват, че ще се борят за титлата. Четвъртият Тотнъм има 4 победи и 2 равни и изостава само на два пункта от Мохамед Салах и компания. Целта на „шпорите“ е класиране за Шампионска лига.

Реномираният букмейкър Betway посочва Ливърпул за фаворит в сблъсъка и приема залози за негова победа при ставка 2.15. Успехът на Тотнъм е оценен на 3.00, а равенството – на 3.80. В сайта betway.bg вие може да се запознаете и с другите пазари за срещата, за които се предлагат отлични коефициенти.

Важно е да знаете, че Бетуей е букмейкър с добро портфолио на бонуси и като утвърден оператор с внимание към детайлите, той разполага със стартови оферти и с допълнителни промоции, които се активират по време на игра. На ваше разположение ще са щедри бонуси както за спортни залози, така и за казино игри, а като цяло брантъ предлага подаръци и приятни изненади на своите потребители и лоялни клиенти.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.