Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Ливърпул за фаворит срещу Челси

0
Ливърпул
Снимка: БТА

Ливърпул срещу Челси е една от класиките в английския футбол и поредното издание на това дерби крие гояма интрига. В него „червените“ ще са домакини на своя „Анфийлд“ в срещата от 22-рия кръг на Премиър лийг, която е на 31 януари от 22.15 часа.

Тимът на Юрген Клоп се намира в страхотна форма и логично е лидер, като има 5 точки пред своите преследвачи Манчестър Сити, който е с един мач по-малко, Арсенал и Астън Вила. Ливърпул спечели последните си двубоя и със сигурност ще иска да продължи успешната си серия, за да съхрани преднината си на върха.

Челси на Маурисио Почетино обаче показа, че надига глава и също взе три победи поред. И макар че „сините“ от Лондон заемат девето място и на този етап задачата им за класиране в Шампионска лига изглежда непосилна, след като изостават чувствително от челниците, те ще се борят докрай за участие в някой от другите два европейски турнира. 

Утвърденият на родния пазар Betway сочи Ливърпул за абсолютен фаворит в сблъсъка и приема залози за негова победа при коефициент 1.61. Равният е оценен на 4.33, а успехът за гостите – на 5.00. Нашият съвет към тези, които използват услугите на този букмейкър, е да посетят сайта betway.bg и да се запознят с други пазари за мача, както и за останалите спортни събития, тъй като ставките са примамливи и при разумна игра от страна на играчите могат да им донесат добри печалби.

Важнот е да знаете също, че ако залагате на събития на живо, вие ще имате възможност и да затворите направените залози посредством натискане на „Cash Out“ бутона, ако някоя от направените селекции не се развива според очакванията ви. Именно с помощта на тази опция клиентите могат да поемат контрола над своите залози.

Чрез нея всички клиенти на Бетуей притежават правото да затварят залозите си предварително и по този начин да реализират печалба или да миниминизират загубите си. Cash Out се предлага за почти всички спортове и маркети в платформата на betway, и се активира през фиша, където се показват активните залози.

Хубавото е, че можете да се възползвате от тази опция и преди да стартира събитието, ако сте размислили и разубедили в прогнозата си. Сумата, която ще приберете тогава, е по-малка от залога ви, но така ще може да пренасочите средствата си към друг пазар, за който сте по-сигурен.

Cash Out определено е сред предпочитаните въведения на букмейкърите, а в Betway тя е доста добра в сравнение с някои от конкурентите. Функцията може да намали коефициента в рамките само на секунди и затова, за да изтеглите сумата, първо натискате Cash out, след което сайтът ще ви пита дали наистина искате това.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.