Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Интер за фаворит срещу Рома

0
Симоне Индзаги
Снимка: Уикипедия

Отборът на Интер приема Рома в неделя от 19 часа в едно от дербитата на десетия кръг в калчото в Милано. Водените от Симоне Индзаги домакини са лидер в класирането с 22 точки, след като записаха 7 победи, равен и загуба, но преднината им пред втория Милан е само една точка, а пред третия Ювентус – две.

Това означава, че нерадзурите ще гонят задължителна победа, за да останат на върха и след този кръг. Рома на Жозе Моуриньо обаче винаги е бил коварен съперник и е способен да обърка сметките на всеки един от фаворитите. В момента римляните са на седмо място с 14 точки и изостават на 3 точки от четвъртия Наполи, и след като тяхната голяма цел е класиране за Шампионска лига, трябва да стабилизират играта и резултатите си.

Реномираният букмейкър Бетуей смята, че Интер ще вземе своето и приема залози за негова победа при коефициент 1.60. Успехът на гостите е оценен на 5.50, а равенството – на 4.00. Добри са ставките и за отбелязани голове в срещата, като тази да паднат над 2 гола е 1.90, а за повече от един гол на Интер – 1.72.

На своите потребители betway bulgaria предлага и начален бонус спорт, който е 100 % до 200 лева и се дава на всички нови клиенти в сайта. Офертата е насочена изцяло върху спортните залози, но за да получите този бонус, ще трябва да депозирате в сметката си поне 10 лева.

След като ги заложите веднъж, ще получите 100 % бонус върху тяхната сума като безплатен залог. Максимумът е 200 лева. След като получите безплатните залози по вашия профил, ще трябва да ги използвате до 7 дни на квалифициращи залози.

Правилата на офертата позволяват да се класират залози тип единичен залог с минимален коефициент от 1.50 или повече. При множествения залог пък общият коефициент на колонката не трябва да е по-нисък от 3.00.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.