ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Барса за фаворит срещу Бетис

0
Барселона
Снимка: БТА

Отборът на Бетис приема Барселона в дербито от 21-вия кръг на Ла Лига. Двубоят е в неделя от 19,30 часа на Естадио Бенито Вилямарин и в него двата отбора нямат право на грешна стъпка, въпреки че имат коренно различни амбиции.

Домакините искат да се класират за европейските турнири и в момента са само на една точка от шестото място, което дава право на участие в тях. Барса пък е на 8 точки от лидера Жирона, но и с мач по-малко. Тимът на Шави Ернандес не се е отказал от защитата на титлата си, но ако продължава да губи точки с лека ръка, класиране за Шампионска лига ще остане единствената цел на каталунците през този сезон.

Утвърденият букмейкър бетуей сочи Барса за фаворит в сблъсъка. Ставката за победа за гостите е 1.77, равният е оценен на 3.75, а успех за домакините – на 4.00. Ако вие влезете в сайта betway.bg, ще имате възможност да се запознаете и с другите многобройни пазари за срещата.

В раздела залози „На живо“ в Betway вие можете да видите и всички спортни събития, които се провеждат към актуалния момент. Потребителите залагат от момента, в който даден двубой тече и могат да променят залога си, както намерят за добре.

Докато състезанията се провеждат, букмейкърът дава подробна информация за всеки мач, и така клиентите научават за промяната на резултата, наказателни картони, напуснали играчи и други важни подробности. Вие може да залагате на повече от 30 спорта, сред които най-актуалните са футбол, баскетбол, тенис, волейбол, хандбал, тенис на маса, хокей на лед, бейзбол и ръгби.



С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.