Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Арсенал за фаворит в дербито на Лондон

0
Арсенал
Снимка: Twitter

Когато Уест Хем среща Арсенал в дербито на Лондон, на терена винаги е интересно и има интрига, а много често тези мачове са носили и драма. Такъв се очертава да бъде и предстоящият сблъсък в неделя, в който „чуковете“ ще приемат лидера в английското първенство на своя стадион.

Уест Хем гони оставане в елита, като до момента има аванс от 3 пункта и мач по-малко от първия изпадащ. Тимът взе 7 от последните 12 точки и е вън от съмнение, че ще даде всичко от себе си, за да опита да препъне водача, тъй като всяка спечелена точка се очертават като скъпоценна за него.

Водените от Микел Артета топчии пък бяха записали седем поредни победи в Премиър лийг, преди да завършат наравно като гости на Ливърпул на „Анфийлд“. „Артилеристите“ водят с 6 точки пред втория Манчестър Сити, но са и с мач повече, така че не могат да си позволят грешна стъпка, ако искат подопечните на Хосеп Гуардиола да не ги доближат още.

Реномираният букмейкър betway определя Арсенал за фаворит в двубоя и приема залози за неговата победа при коефициент 1.53. Равенството е оценено на 4.33, а успехът на „чуковете“ – на 6.00. В сайта betway.bg се предлагат и други разнообразни пазари с атрактивни ставки и ви препоръчваме да се възползвате от тях.

Betway е компания, предоставяща онлайн спортни залози и казино игри, като има лиценз за България и оперира през своя регионален сайт. През годините брандът предоставя много интересни опции и винаги се вслушва в желанията на клиентите си, като по този начин им дава възможност да се възползват отпромоции за всяка една платформа.

Ако се запознаете с нашето ревю за бетуей ще ви направи впечатление, че сайтът на  е добре подреден и структуриран, а основните менюта са подредени в класически принцип и позволяват на абсолютно всеки да се ориентира точно в обстановката. От главното меню на сайта вие можете да навигирате между отделните секции за онлайн залози и игри, а към всяка основна категория пък има вътрешно меню с наличните подраздели.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.