ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway посочи Арсенал за фаворит срещу Евертън

0
Микел Артета
Снимка: Twitter, Arsenal

Отборът на Евертън приема Арсенал в една от интересните срещи от петия кръг в Премиершип. Двубоят е в неделя от 18,30 часа на стадион „Гудисън Парк“ в Ливърпул, като домакините ще влязат него с приповдигнато настроение, след като се сдобиха с нов собственик.

„Карамелите“ обаче започнаха неубедително сезона и имат само една спечелена точка, което им отрежда място в зоната на изпадащите. Зад тях без точка са единствено Лутън и Бърнли. Водените от Микел Артета „топчии“, които по традиция преследват високи цели, са един от четирите тима с 10 точки, на 2 зад лидера и шампион Манчестър Сити.

Утвърденият букмейкър Бетуей определя Арсенал за фаворит в сблъсъка и приема залози за негова победа при ставка 1.50. Равният е оценен на 4.50, а успехът на домакините – на 5.75. За този мач се предлагат и още пазари с примамливи коефициенти, а какви са те, може да научите, ако влезете в сайта betway.bg.

Важно е да знаете също, че сред основните предложения на betway са тези за футболни залози. Това е един от най-предпочитаните раздели на компанията от български играчи, след като компанията се сдоби със своя betway лиценз за страната.

Операторът е един от водещите сайтове за футболни залози в световен мащаб и футболните фенове определено няма да останат разочаровани от наличното в тази секция. Betway дава възможност за залози на всички популярни първенства и лиги. В това число влизат Висшата лига и мачовете от европейски клубни турнири.

Наред с всички европейски дербита с betway обаче ще станете свидетели и на доста първенства от целия свят, включително шампионатите на Индонезия, Бангладеш и много други.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.