ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway отписа Шотландия срещу Испания

0
Гави
Снимка: Twitter, Gavi

Битките в европейските квалификации за финалите в Германия през 2024 навлизат в решителна фаза и една от тях привлича интереса на всички фенове. Испания приема Шотландия във важен мач в четвъртък от 21,45 часа, в който няма право на грешка.

Гави и компания в момента са на второ място с 9 точки, на 6 от тима на Шотландия, който е лидер. „Гайдарите“ спечелиха първата среща с иберийците у дома с 2:0 след два гола на Скот Мактоминей и са почти сигурни участници на европейското. Не така обаче стоят нещата с испанците, които имат само 2 точки аванс пред третия Норвегия, макар че са с двубой повече.

Първите две места дават право на участие на финалите и ако Испания иска да не си усложнява задачата, трябва да спечели. Букмейкърът Бетуей определя домакините за фаворит в този оспорван сблъсък и приема залози за техен успех при ставка 1.29. Коефициентът за равен е 5,25, а този за победата на гостите – 9.00.

На своите клиенти betwaybulgaria предлага възможност да си създадат и свои собствени залози. Макар на много места функцията Bet Builder да не се смята за оферта, в тази платформа е позната като една от наличните betway промоции. За да създате залог, вие първо трябва да откриете мач, който предлага тази опция.

След като заредите спортната секция на сайта, може да се насочите към някой от мачовете в програмата и когато заредите всички маркети към събитието, ще видите опция Bet Builder, която дава възможност за създаване на залог. Чрез функцията имате възможност да комбинирате различни маркети от едно събитие в един общ залог. Така ще получите общ коефициент от бетуей за всички маркирани селекции, на които ще може да заложите.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.