ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway отписа Лудогорец за реванша в Амстердам

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Шампионът на България Лудогорец ще гони чудото в Амстердам, след като изгуби от Аякс с 1:4 у дома първата среща от плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Реваншът в Нидерландия е на 31 август, четвъртък, от 21 часа на стадион „Йохан Кройф Арена“ и в него играчите на Ивайло Петев ще опитат да защитят честта и достойнството си.

Безспорно резултатът от Разград дава огромно предимство на Аякс, който в исторически план е световен гранд и се слави с една от най-продуктивните школи във футбола. Лудогорец обаче разполага с достатъчно качествени играчи, с които да окаже по-сериозна съпротива на своя съперник в неговия дом.

Утвърденият букмейкър betway определя Аякс за фаворит в сблъсъка и приема залози за негова победа в редовното време при коефициент 1.22. Равният е оценен на 5.75, а успех за „орлите“ – на 10.00. Интересна е и ставката за вкарани повече от 2 гола в срещата – 1.36.

Ако Лудогорец бъде елиминиран, той все пак ще остане в Европа поне до Нова година, тъй като ще участва в групите на третия по сила турнир Лига на конференциите.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.