ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway отписа България срещу Унгария

0
Илиан Илиев
Снимка: lap.bg

Националният отбор на България приема Унгария в предпоследния си мач от европейските квалификации за финалите в Германия през 2024 година. Нашите са последни в Група G само с две спечелени точки след две равенства и едва ли ще се стигне до чудо в оставащите им две срещи, за да се отлепят от дъното.

Унгарците са уверени лидери и на практика вече са се класирали за Първенството на Стария континент, макар че на теория се нуждаят от една точка. Те обаче могат да постигнат целта си и без нея, тъй като не е за вярване, че ще изгубят оставащите си два двубоя с разлика, а Черна гора ще спечели две убедителни победи. Има също вариант маджарите да останат първи и при две загуби, но тогава Сърбия трябва да изгуби от България в Белград.

За този сблъсък в София Бетуей сочи тима на Унгария за тотален фаворит и приема залози за негова победа при ставка 1.57. Равният е оценен на 3.60, а успехът на „лъвовете“ – на 6.00. В сайта betway.bg вие може да се запознаете и с другите пазари за срещата, за които се предлагат отлични коефициенти.

Мачът на Националния стадион „Васил Левски“ ще се играе без публика по искане на БФС заради протеста срещу тези, които управляват футбола ни. Недоволните фенове от цялата страна обаче ще скандират мощно за оставка на Борислав Михайлов и компания отвън.

От всичко това потърпевш ще бъде Илиан Илиев, който едва ли си е представял, че ще има такъв дебют като селекционер на държавния тим. Още повече, че два дни преди двубоя не се знаеше на кой стадион ще се проведе той. Доколко сагата около терена, на който да домакинстваме и създаденото напрежение около националите ще им се отрази на терена, ще се разбере в четвъртък след 19 часа, но при всички случаи атмосферата в отбора едва ли предразполага към футбол.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.