Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betway дава предимство на Севиля във финала на ЛЕ

0
Лига Европа
Кадър: БНТ

Футболните фенове вече броят часовете до големия финал. В спор за трофея в Лига Европа един срещу друг ще излязат Севиля и Рома, като очакваният с огромен интерес мач е на 31 май от 22 часа на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща.

Испанците са рекордьор по спечелени трофеи във втория по сила футболен турнир – 6, като са ги вдигнали през последните 17 години. Рома обаче се води от един от най-успешните треньори в историята, какъвто безспорно е Жозе Моуриньо и португалският специалист знае най-добре как се печелят подобни срещи, след като е триумфирал с три различни отбора и в трите клубни турнира на Стария континент.

Реномираният букмейкър betway дава малко предимство на Севиля за сблъсъка и приема залози за негов успех в редовното време при коефициент 2.62. Равенството е оценено на 3.00, а успехът за гостите – на 2.80. Севиля е фаворит за краен победител и след продължения или дузпи със ставка 1.85 срещу 1.95 за клуба от Рим.

Интересно е, че сред основните предложения на бетуей към всички играчи са именно тези за футболни залози. Това е един от най-предпочитаните раздели на компанията от български играчи, след като компанията се сдоби със своя betway лиценз за страната. Операторът е един от водещите сайтове за футболни залози в световен мащаб и футболните фенове определено няма да останат разочаровани от наличното в тази секция.



С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betway отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.