Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano стана официален партньор на Копа Америка 2024

0
Betano & CONMEBOL партньорство
Betano стана официален партньор на Copa America 2024

Betano, в лицето на компанията собственик на бранда Kaizen Gaming, стана официален партньор на CONMEBOL – Южноамериканската футболна федерация. Като част от това партньорство, водещият онлайн букмейкър Бетано ще бъде официален бетинг партньор по време на Копа Америка 2024. След сключеното подобно партньорство Betano да бъде официален партньор на UEFA EURO 2024, споразумението с футболната федерация на Южна Америка е поредният силен ход от страна на бранда в усилието си да се наложи като топ букмейкър в световен мащаб.

Партньорството между Betano и КОНМЕБОЛ е дългосрочно и ще продължи поне 4 години, до 2028 г. Предстоящото издание на турнира Копа Америка е сред ключовите фактори споразумението да се осъществи. Турнирът ще се проведе между 20 юни и 14 юли в САЩ и ще противопостави най-добрите отбори от Северна и Южна Америка помежду им. Всички почитатели на Betano платформата ще имат възможността да се насладят на еклсклузивно съдържание, разнообразни бонуси и топ коефициенти за всички срещи от надпреварата.

Към Betano.bg

Основателят и изпълнителен директор на Kaizen Gaming Джордж Даскалакис сподели, че е радостен да обедини усилия с CONMEBOL и с подписаното споразумение Betano показва страстта към спорта в латиноамериканския регион. Даскалакис обеща на феновете незабравими моменти и ново ниво на изживяване, успоредно осигурявайки отговорна игра.

betano и Copa America партньорство
Снимка: @LinkedIn

От своя страна, президентът на КОНМЕБОЛ Алехандро Домингез изказа вълнението си от сключеното партньорство между Kaizen Gaming и CONMEBOL. Той сподели, че визията към иновациите във футбола и игрите на компанията съвпада изцяло с тази на федерацията, обещавайки заедно да планират изключителни преживявания за всички футболни фенове.

Наред с партньорството между Бетано и Копа Америка 2024, компанията ще бъде също така официален бетинг спонсор на редица други турнири под егидата на Южноамериканската футболна федерация. В това число влизат турнирите Копа Америка за жени, Копа Америка футзал, Плажен футбол, както и международни турнири за младежди до 20 години.

Betano за пореден път доказа, че има сериозни планове за развитие в игралната индустрия и поредното партньорство на подобно високо равнище го доказва!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.