Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano предвижда победа на ЦСКА над Ботев Пловдив

0
ЦСКА - Ботев Пловдив
Снимка: БТА

Ботев Пловдив приема ЦСКА в много важен мач-реванш от турнира за Купата на България. Сблъсъкът на стадион „Христо Ботев“ е в сряда от 18:45 часа, като „канарите“ имат предимство от един гол след успеха в София.

Очакванията на букмейкърите са този път „червените“ да спечелят, но не се знае дали това ще им стигне за класиране на финала. От световния лидер в бетинга бетано излязоха с коефициент 2.30 за ЦСКА. Равенството е оценено на 3.20. Ставката за нов успех на Ботев също е 3.20.

Настроението в ЦСКА е отлично след победата във Вечното дерби над Левски с 3:1. Лошата новина за Стамен Белчев е петият жълт картон на Фернандо Каранга. Така единственият централен нападател е наказан и пропуска ключовия сблъсък с Ботев.

„Жълто-черните“ се надяват на положителен резултат, който ще ги класира за големия финал в турнира. Там най-вероятно съперник ще е Лудогорец. Разградчани водят с 4:0 след първия мач с Хебър.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.