Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano фаворизира Рома във виталния двубой с Болоня

0
Рома, Стадио Олимпико
Снимка: БТА

Рома посреща Болоня на митичния „Олимпико“ в среща от 33-ия кръг на италианската Серия А. Изненадващо или не, „вълците“ и „рособлу“ са в борба за четвъртата позиция в първенството, като за момента гостите имат 4 точки аванс.

Мачът обещава да е изключително интересен, а това пък слага очаквания за добри коефициенти и такива има. Бетано онлайн оценява шансовете на „джалоросите“ за успех като по-големи – 2.40 коефициент. Ставката за паритет е 3.10. Успех на болонци във Вечния град се оценява на 3.20. Може да заложите на този вълнуващ мач и през betano app, който наистина се движи на светкавична скорост.

Двубоят между Рома и Болоня е чак в понеделник, 22 април. Дотогава и от двата лагера може да има новини, които да наклонят везните в една или друга посока. По този начин може да изпуснете и някоя висока ставка, а никой не обича подобни аномалии.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.